Кадрова служба
 
назад до ЗМІСТУ  

КАБАЧКОВА ІКРА

ІНГРЕДІЄНТИ:

• кабачки - 3 кг;

• томатна паста - 350 г;

• цукор – 1,5 ст. ложки; • сіль – 1,5 ст. ложки;

• чорний мелений перець - 0,5 чайної ложки;

• часник - 7 зубчиків;

• цибуля - 4 шт.;

• морква - 4 шт. середнього розміру;

• олія рослинна - 150 г.

З цієї кількості інгредієнтів вийде 3 літрових банки ікри.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Банки необхідно промити з содою, простерилізувати будь-яким способом. Кришки залити холодною водою, прокип’ятити 1-2 хвилини.

2. Кабачки помити, якщо в них товста шкірка, то почистити. Нарізати кубиками розміром приблизно 1х1 см. Цибулю почистити, помити, нарізати кубиками. Моркву почистити, помити, натерти на великій терці. Часник почистити та пропустити через час-никодавку.

3. Розігріти у великому посуді рослинну олію. Викласти туди цибулю та моркву. Потушкувати, помішуючи, на середньому вогні близько 5-7 хвилин. Потім додати всі інші інгредієнти. Все ретельно перемішати.

4. Тушкувати 45 хвилин, помішуючи, на середньому вогні, до повного розм’якшення-я овочів. Овочеву масу акуратно збити блендером.

5. Потім готову ікру довести до кипіння, гарячою перекласти в банки і закатати.

6. Накрити банки ковдрою до повного охолодження.

назад до ЗМІСТУ  
     
Інфо